Contract trainer Ton Pronk verlengd


31-12-'20 12.00 uur | (Update 3-1-'21) | Door: Klaas Leegwater

Ton Pronk is ook volgend seizoen trainer van eersteklasser Legmeervogels. Afgelopen week kwam de 55-jarige oefenmeester met de club contractverlenging van een jaar overeen. De oudvoetballer van oa Telstar en Sparta is tevreden over de samenwerking met de Uithoornse club. En vice versa.

"Na een wat roerige periode met trainers is de rust nu terug bij Legmeervogels. Daar speelt Ton een belangrijke rol in. Dat merk je op trainingsavonden en in de communicatie", vertelde Technisch Manager Hennie Snel zondagochtend op lokale zender Rick FM.

"Op basis van vier competitieduels kun je natuurlijk geen goed oordeel geven, maar als je kijkt naar het gehele plaatje is Ton Pronk de trainer die heel goed bij Legmeervogels past. En hij heeft goed oog voor de jeugd, dat is de toekomst", verklaart Snel.

Pronk is bezig met zijn eerste seizoen bij Legmeervogels. De trainer, voorheen werkzaam bij KBV, NAS zaterdag, Blauw Wit, DWV en Pancratius behaalde in dit vooralsnog afgebroken seizoen met de selectie vier punten uit vier duels. Daarmee bezetten de geelblauwen de tiende positie in 1A.

Legmeervogels verlengde tevens de overeenkomst met assistenttrainer Iwan Kolf. Eveneens blijven bij de zondagselectie betrokken verzorger Marcel Tukker en de teammanagers Sjaak van de Tol en Terry Vernooij.

Glas wordt geheven in de bestuurskamer van Legmeervogels op contractverlening van hoofdtrainer Ton Pronk (rechts). Ook assistenttrainer Iwan Kolf en verzorger Marcel Tukker (links) blijven bij de eersteklasser werkzaam. Eigen foto LMV.

Tekst: Klaas Leegwater
Foto: Jaap Maars

Reageer

Deel dit artikel: