Verdonkschot: "Volgend seizoen gaan we voor de titel"

20-6-2024, 13.00 uur | Ted Verdonkschot | Door: Klaas Leegwater


Trainer van eersteklasser van FC Aalsmeer Ted Verdonkschot heeft voor volgend seizoen hoge verwachtingen. De oefenmeester die in augustus zijn vierde seizoen ingaat bij de roodgroenen spreekt hardop uit dat FC Aalsmeer in de nieuwe competitie voor de titel gaat.

Verdonkschot deed zijn opmerkingen tijdens een slotbijeenkomst met selectie en begeleiding vorige week in een restaurant op de Oosteinderweg. Bestuurslid technische zaken Roald Koster benutte de gelegenheid om met camerea en microfoon de hoofdtrainer, en spelers die afscheid nemen van de club enkele vragen voor te leggen.

Spelers met kwaliteit
"Afgelopen seizoen hebben we lang meegedaan voor het kampioenschap, alleen op bepaalde posities misten we wat kwaliteiten. Daar zijn we goed op ingesprongen door spelers met een behoorlijke kwaliteit binnen te halen", zegt Verdonkschot. "Met de selectie die er nu staat mag je best wel uitspreken dat voor de titel gaan."

Verdonkschot vertelt tevens dat alle selectiespelers die hij graag bij FC Aalsmeer wilde houden zijn gebleven. Dat is een opmerkelijke uitspraak. Een van de talentvolle spelers Jordy Nieuwendijk, die na zijn blessure tegen het eind van het seizoen bij zijn rentree direct waardevol bleek, vertrekt naar Legmeervogels.

Zie het korte gesprek met Verdonkschot bovenaan. Hieronder reactie van verdediger Mark Reussink die na bijna 300 duels bij FC Aalsmeer stopt met voetballen op hoog amateurniveau.


Lees ook:
Nieuwelingen en vertrekkers bij FC Aalsmeer.

Camera en montage: Fred Schuit
Interviewer: Roald Koster


Reageer

Deel dit artikel: