Aalsmeer verslaat Stormvogels in oefenduel

9-2-2024, 18.00 uur | Stormvogels-FCA 2-4 | Door: Klaas Leegwater

Eersteklasser FC Aalsmeer heeft donderdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Stormvogels met 4-2 gewonnen. Op het terrein in IJmuiden kwamen de bezoekers voor de pauze op 2-0 voorsprong door goals van Luke Vahle en Mike Dam.

Na rust scoorden ook de gastheren, de leider in 3A, tweemaal. FC Aalsmeer trok de zege naar zich toe door treffers van Ludnardo Schoop en Lennard Eijsvogels. De goal van Eijsvogels (foto) was volgens onze correspondent de mooiste van de avond. Uit een hoge pass van Dylan Nieuwendijk nam de aanvaller de bal in één keer prachtig op de wreef.

Op bezoek bij EDO
Volgende week spelen de roodgroenen, vrij van competitieverplichtingen, opnieuw een oefenduel. De selectie van Ted Verdonkschot reist af naar Haarlem voor de wedstrijd tegen derdeklasser EDO.

In competieverband komt FC Aalsmeer, sinds vorige week de leider in 1B, pas op 24 februari weer in actie in de thuiswedstrijd tegen Jordan Boys. Een week later de topper bij DVVA. Nummer twee op de ranglijst BFC kan morgen tijdens een inhaalprogramma weer de koppositie overnemen als het laag genoteerde Woudenberg wordt verslagen.

Periodetitel
Buurman Legmeervogels heeft morgen kans om de eerste periodetitel in 3B binnen te halen. Winst bij sc Buitenveldert geeft zekerheid. Mogelijk is een gelijkspel ook genoeg, afhankelijk van andere resultaten.

Het Kudelstaartse RKDES gaat op bezoek bij vv Zwammerdam, SCW speelt uitwedstrijd tegen RKAVIC. Op zondag treedt het zondagteam van FC Aalsmeer aan in Amersfoort tegen APWC, KDO is vrij en viert carnaval.

Reageer


Deel dit artikel: