Aalsmeer-speler Jelmer van der Kamp druipt af na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen sv Argon.   Foto: Ton van Eenennaam


Drie wedstrijden schorsing Aalsmeer-verdediger Van der Kamp, LMV-doelman vijf duels

10-11-'23, 12.30 uur | Schorsing spelers | Door: Klaas Leegwater


FC Aalsmeer-speler Jelmer van der Kamp is door de tuchtcommissie voor drie wedstrijden geschorst. De verdediger van de eersteklasser maakte afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen svArgon (0-2) in de ogen van scheidsrechter Christiaan Peetoom een natrappende beweging.

Langs de kant was de bestraffende actie niet goed waar te nemen. Van der Kamp moest vroeg in de tweede helft met rood van het veld. De verdediger kan eventueel nog in beroep gaan tegen de straf.

Jordy Stam
Doelman Jordy Stam van Legmeervogels heeft vijf duels schorsing aan zijn broek gekregen. De goalie haalde zaterdag in en tegen Amstelveen een doorgebroken aanvaller buiten het strafschopgebied onderuit.

Stam is tegen de straf in beroep gegaan bij de tuchtcommissie.

FC Aalsmeer vrij, derby in de Kwakel
Eersteklasser FC Aalsmeer is zaterdag vrij. Over acht dagen treedt de huidige nummer twee van de ranglijst aan in Lelystad tegen titelfavoriet Batavia'90.

Derdeklasser Legmeervogels speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Marken. RKDES speelt in eigen huis een topper tegen ESTO, en een dag later in de Kwakel de streekderby KDO-Aalsmeer.

Reageer

Advertentie:

TEAMBUILDING MENU bij Restaurant-Grandcafé Centennial. Meer info: info@centennial.nl


Deel dit artikel: