Vierde remise RKDES, duel Aalsmeer opnieuw gecanceld

1-12-'21 10.30 uur | RKDES-VSV 1-1| Door: Klaas Leegwater

RKDES noteerde afgelopen zondag voor de vierde maal een gelijkspel. Tegen het veel hoger geplaatste VSV speelde de Kudelstaartse derdeklasser op eigen veld 1-1. Na een 0-0 ruststand kwamen de gastheren rond de 60e minuut op voorsprong door een treffer van aanvaller Indy van Koert.

Acht minuten voor tijd slaagde VSV er in de stand gelijk te trekken door een doelpunt van Bart Bogaard. Leidsman De Wit negeerde bij de gelijkmaker protesten van de thuisclub voor buitenspel. Met de 1-1 uitslag blijft de formatie van Raymond de Jong staan op de tiende positie in 3C.

Duel Aalsmeer alweer gecanceld
De inhaalwedstrijd voor aanstaande zondag in 3C FC Aalsmeer-Purmerend die dinsdag in het programmaschema was gezet is alweer geannuleerd.

De KNVB laat bij het inhaalprogramma de clubs vrij in hun keuze wel of niet spelen, dit vanwege het deze week niet kunnen trainen in de avonduren door de aangescherpte coronamaatregelen. Op verzoek van FC Aalsmeer gaat de wedstrijd niet door.

Vandaag (woensdag) is er een kamerdebat over de coronamaatregelen, onder meer over sluiting van sportaccommodaties na 17.00 uur. Aan de hand van de uitkomst beslist de KNVB hoe het resterende programma tot aan de winterstop na aanstaand weekend wordt ingevuld.