ArchiefFoto: Jaap Maars


Laatste weekend oefencampagne


27-8-'21 10.00 uur | Oefenduels in regio | Door: Klaas Leegwater


De voorbereiding is een kleine maand op weg, over ruim een week begint voor de regioclubs met de districtsbeker het meer serieuzere werk. Tijd voor de trainers om de elftallen meer vorm te gaan geven, het experimenteren in de voorbij periode met veelvuldig wisselen van spelers, soms elf keer per wedstrijd, zal langzaamaan voorbij zijn.

Dit weekend voor de verschillende clubs uit de regio de laatste oefenduels, alleen tweedeklasser FC Aalsmeer komt ook aanstaande dinsdagavond tegen Velsen nog in actie. De formatie van trainer Verdonkschot speelt zaterdag op eigen veld tegen het zaterdagteam van AFC. Wedstrijd tegen de Amsterdamse eersteklasser begint 14.30 uur.

Zondagteam Aalsmeer rond lunchtijd
Legmeervogels, dat eerder in de voorbereiding de twee gespeelde duels verloor, oefent laat op de zaterdagmiddag tegen CSW. De tweedeklasser uit Wilnis komt op bezoek in Uithoorn, aftrap is om 17.00 uur. Volgende week zondag start Legmeervogels het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen tweedeklasser FC Weesp.

Zondagmiddag ontvangt KDO op eigen terrein derdeklasser Swift voor een oefenduel. Een paar uur eerder op de dag (12.00 uur) trapt het zondagteam van FC Aalsmeer af voor de wedstrijd tegen FC Abcoude. Tweedeklasser RODA'23 speelt zondagmiddag in Bovenkerk vriendschappelijk tegen het Amsterdamse AGB, op het nieuwe 2e veld.

Het Kudelstaartse RKDES komt dit weekend vriendschappelijk niet in actie.

Oefenduels:
28/8 FCAza-AFCza 14.30
28/8 LMV-CSW 17.00
29/8 FCAzo-FC Abcoude 12.00
29/8 KDO-Swift 14.00
29/8 Roda'23-AGB 14.30
31/8 Velsen-FCAza

Tekst: Klaas Leegwater

Reageer

Deel dit artikel: