Voorzitter Legmeervogels per direct weg


1-10-'21 15.00 uur | Voorzitter LMV | Door: Klaas Leegwater

Voorzitter Roy Kuylenburg van Legmeervogels is per direct opgestapt. Dat meldt de Uithoornse eersteklasser op de clubwebsite. In een verklaring schrijft het bestuur dat Kuylenburg zijn werk en het voorzitterschap niet langer kan combineren. De vertrekkende preses is sinds 2018 manager en teamleider bij Hilverda de Boer, zo staat vermeldt op zijn Linkedin-pagina.

Kuylenburg werd in januari 2020 voorzitter bij Legmeervogels nadat hij zich kandidaat had gesteld. Hij begon vol enthousiasme aan zijn functie. In een interview eind 2020 met regionaal voetbalmagazine 433 vertelde Kuylenburg:

"Waar we naartoe willen is dat Legmeervogels weer een club wordt die midden in de samenleving staat in Uithoorn waar iedereen prestatief en recreatief kan sporten. Een betere structuur en samenhang tussen de vele, verschillende commissies is een belangrijke stap om het clubgevoel aan te wakkeren."

Legmeervogels gaat met spoed op zoek naar een nieuwe voorzitter. De club verwacht deze in de Algemene Leden Vergadering van 8 november te kunnen benoemen.

Voorlopig worden de voorzitterstaken waargenomen door de zittende vice-voorzitter, Frank den Butter.

Tekst: Klaas Leegwater

Reageer
Een goed glas wijn, authentieke antipasti en Romeinse pizza’s. Ook afhalen mogelijk. Stommeerweg 91.

Deel dit artikel: