Zondagteam Aalsmeer en RKDES na vijf jaar terug in West 1

9-7-'20, 00.30 | Competitie-indeling | Door: Klaas Leegwater

De KNVB heeft afgelopen nacht (klokslag 24.00 uur) de indelingen bekendgemaakt bij de amateurs, categorie 1.

Bij de Aalsmeerse regioclubs is het meest opvallend dat het zondagteam van FC Aalsmeer en het Kudelstaartse RKDES terugkeren naar West I. De afgelopen vijf jaar speelden beide derdeklassers in West II.

Het betekent het weerzien met clubs als Sporting Martinus, ZSGO/WMS en vv Zwanenburg. Andere tegenstanders in 3C zijn een aantal verenigingen uit de regio Haarlem als Aliance'22, Spaarnwoude en RCH. Deze afdeling heeft 13 teams.

KDO naar West II
Ook voor KDO een wijziging. De Kwakelaars verhuizen van West I naar West II en gaan spelen in 2C. Ook Pancratius is meeverhuisd. De streekderby's tegen RODA'23 zullen vervallen, de Bovenkerkers blijven in West I. Nieuwe derby die voor de Kwakelaars op het programma staat is de wedstrijd tegen Altior uit Langeraar. Afdeling 2C telt dertien ploegen.

Geen wijziging
Voor zaterdagtweedeklasser FC Aalsmeer geen wijziging. Opnieuw in 2A met dezelfde tegenstanders als vorig jaar. Minus Purmesteijn dat het zaterdagteam heeft opgeheven. 2A telt dertien teams. Ook voor Legmeervogels staan in zondag 1A dezelfde tegenstanders op het programma.

Het Rijsenhoutse SCW is wederom ingedeeld in zaterdag 3B. Met de regionale duels tegen Amstelveen Heemraad en RODA'23.

Het wedstrijdprogramma wordt later (eind juli) bekendgemaakt. Iets eerder de poule-indelingen voor de districtsbeker. Start beker eind augustus, competitie begint in de vierde week van september.

Indelingen:

zon 1A (West I):
Legmeervogels, AFC'34, AGB, Assendelft, DSOV, FC Uitgeest, Fortuna Wormerveer, Hillegom, Hoofddorp, Kampong, Kolping Boys, LSVV, ROAC en SDZ.

zat 2A (West I):
FC Aalsmeer, AMVJ, Arsenal, FC Almere, DVVA, EDO, FC Zaandam, HBOK, Jong Holland, Marken, OSV, Waterwijk en Zandvoort.

zon 2C (West 2):
KDO, ASC, Altior, Bloemendaal, sv DIOS, DONK, EMM'21 (fusie tussen WVC/DOSR), ESTO, Foreholte, HBC, Pancratius, RVC'33, VvSchoten.

zon 3C (West I):
FC Aalsmeer, RKDES, Aliance'22, Ilpendam, SV Nieuw West United, Purmerend, RCH, Sporting Martinus, Spaarnwoude, Swift, VSV, ZSGO/WMS, en vv Zwanenburg.

Door: Klaas Leegwater

Reageer


Deel dit artikel:
Volg VIA op:


Content Business Club FCA:


Michel Wiesener van Drinkwaterspecialist BV
Lid van de Businessclub Michel Wiesener van Drinkwaterspecialist BV stelt zich voor.
Lees verder...
Laatste wedstrijdvideo:


FCA-CSW 1-0Tegenstanders van

 

  Amvj
Arsenal
DVVA
EDO
HBOK
FC Almere
J Holland
Marken
asc Waterwijk
OSV
FC Zaandam
Zandvoort
Aalsmeer

Uitslagen/Standen