Samenvatting Hooglanderveen-KDO 1-0

13-2-'23 15.30 uur | Hooglv-KDO 1-0| Door: Klaas Leegwater

KDO is er zondag niet geslaagd de belangrijke winst van vorige week tegen sv DIOS een goed vervolg te geven in Hooglanderveen. Tegen de plaatstelijke tweedeklasser verloor de ploeg van Edwin Reder licht tegen de verhoudingen in met 1-0.

De beslissende treffer viel in de eerste helft door een kopbal van Menno Bos. Eerder in de wedstrijd liet KDO-er Jesse Stange een goede kans op de openingstreffer onbenut.

KDO sterker en kansen
Na de pauze een sterker KDO dat een handvol mogelijkheden kreeg om langszij te komen. Wederom Jesse Stange twee keer was dichtbij een doelpunt. Buitenspeler Tygo Vermeulen raakte de paal, Timo Kas kopte naast en opnieuw een inzet van Vermeulen raakte onderkant lat waarna de bal precies via de doellijn het veld terug in stuiterde.

"Ik vraag mij af of dat geen doelpunt was," reageerde na afloop KDO-trainer Reder. Uit onderstaande samenvatting blijkt dat scheidsrechter Puts het bij het rechte eind had. "We hadden hier minimaal een punt verdiend", sloot Reder af bij Rick FM.

KDO blijft na veertien duels genoteerd staan op de elfde positie in 2B, de gevarenone. Zondag spelen de roodwitten aan de Vuurlijn de inhaalwedstrijd tegen SCPB'22 (fusieclub Pancratius-SC Bahoevedorp), de nummer drie op de ranglijst.


Uitslagen/Standen zondag 2B

Reageer


Deel dit artikel: