Thierry van der Kooye kwam na rust binnen de lijnen en scoorde eenmaal.

Aalsmeer verslaat Volewijckers met klein verschil

12-12-'21 11.00 uur | FCA-Volewijckers 4-3l | Door: Klaas Leegwater

FC Aalsmeer heeft de oefenwedstrijd zaterdagmiddag tegen vierdeklasser De Volewijckers met 4-3 gewonnen.

Op eigen veld kwamen de roodgroenen na zeven minuten op voorsprong door een doelpunt van Mike Dam die ditmaal als centrumspits begon met kort daarachter Stefan de Bruin. Centrumaanvaller Thierry van der Kooye startte op de bank.

Nog voor de pauze kreeg de thuisclub legio doelkansen de marge te vergroten, goed keeperswerk en niet scherp in de afronding stond een ruimere voorsprong voor de Aalsmeerders in de weg.

In de tweede helft slaagden de bezoekers erin de stand gelijk te trekken en zelfs aan de leiding te komen (1-2).

Dam bracht de thuisploeg weer langszij waarna Rachid el Yaghmouri en invaller Thierry van der Kooye FC Aalsmeer op 4-2 brachten.

Tegen het einde van de wedstrijd bepaalde De Volewijckers de eindstand op 4-3.