Foto: Ton van Eenennaam


Storm heerst op Randhoorn, geen goals bij oefenderby

26-8-'20 09.30 | LMV-FCA 0-0 | Door: Klaas Leegwater

Vier dagen voor de officiële start van het nieuwe seizoen met wedstrijden voor de districtsbeker hebben regioclubs Legmeervogels en FC Aalsmeer dinsdagavond een onderling duel afgewerkt. Op sportpark de Randhoorn waar de storm de baas was eindigde de oefenderby in een 0-0 gelijkspel.

Op eigen veld toonde eersteklasser Legmeervogels iets beter spel en kreeg een paar mogelijkheden op de winnende treffer. Zo zagen de geelblauwen voor rust een hard ingeschoten bal onderkant lat weer in het veld stuiteren.

Voor de rest viel er weinig te noteren in Uithoorn. De harde wind maakte zorgvuldig voetbal vrijwel onmogelijk. Wel had de thuisclub na rust nog een goede mogelijkheid, maar door slordigheid in de afwerking bleef de 0-0 op het scorebord staan. Gedurende de gehele wedstrijd werd er door beide ploegen veel gewisseld.

Het was voor tweedeklasser FC Aalsmeer tijdens de voorbereiding het derde oefenduel. Eerder werd met 3-2 verloren van FC Breukelen en 3-3 gelijkgespeeld tegen VV Maarssen. Legmeervogels versloeg eerder RODA'23 (2-0) en sv Argon (3-1), afgelopen vrijdag in Amsterdam 2-0 verlies tegen JOS/Watergraafsmeer.

Berry Kramer van FC Aalsmeer winnaar van luchtduel.
Foto: Ton van Eenennaam

Tekst: Klaas Leegwater
Foto's: Ton van Eenennaam

Reageer


Deel dit artikel: