Aalsmeer-aanvaller Giliano Eijken, hier in actie zaterdag tegen BFC, scoorde dinsdagavond tegen FC Lisse.   Foto: Jaap Maars

Nipt verlies Aalsmeer in oefenduel tegen Lisse

31-1-'24, 12.00 uur | Oefenduel Aalsmeer | Door: Klaas Leegwater

Eersteklasser FC Aalsmeer heeft gisteren (dinsdag) een oefenwedstrijd tegen FC Lisse met 3-2 verloren. Op eigen veld kwamen de roodgroenen tegen de tweede divisionist, dat voor rust aantrad met een groot gedeelte van de A-selectie, eerst op 2-0 achterstand.

In de tweede helft kwam FC Aalsmeer door doelpunten van Ludnardo Schoop en Giliano Eijken terug tot 2-2. Uiteindelijk sleepten de bezoekers de 3-2 winst binnen.

Bij FC Aalsmeer ontbraken Axel Wendt en Lennard Eijsvogels. Voor de pauze stond tweede doelman Saverio Zondag onder de lat, na de thee vaste goalie Marijn van Wandelen.

Aanvaller Malick Lowe en middenvelder Joep Buis maakten na een lange periode van afwezigheid (verblijf in buitenland) hun rentree bij de Aalsmeerders.

FC Aalsmeer, de nummer twee in 1B, speelt zaterdag een uitwedstrijd in Leusden tegen nummer zeven RODA'46. Wedstrijd op Burg.Bunningpark begint om 15.00 uur. Scheidsrechter is Ferit Akkaya uit Amsterdam.