Aalsmeer start in tweede klasse tegen OSV, dorpsderby RKDES-Aalsmeer 13 oktober

16-8-'19 05.30 | Wedstrijdschema |


De KNVB heeft vrijdagochtend de nummering bekendgemaakt van de teams in de diverse competities. Aan de hand daarvan kan nu het competitieprogramma worden opgemaakt. Tweedeklasser FC Aalsmeer start 21 september met een thuisduel tegen OSV en een week later moet de formatie van Jesse Donker op bezoek bij Jong Holland in Alkmaar. Daarna duel op vreemde bodem (Arsenal) en vervolgens de confrontatie aan de Beethovenlaan tegen AMVJ.

Eersteklasser Legmeervogels begint de competitie in Zuid-Scharwoude. Op 22 september is LSVV de tegenstander. Tweede opponent is Fortuna Wormerveer, de degradant uit de hoofdklasse komt op bezoek aan de Randhoorn. Zeven dagen later op 6 oktober in Uithoorn de streekderby tegen Hoofddorp.

Bekijk het volledige schema van 1A.

KDO (2B) opent op 22 september in de Kwakel tegen Pancratius, vervolgens een verre busreis naar Tiel voor het duel tegen Theole. Daarna (6 oktober) wederom een flinke afstand naar Hooglanderveen. Vierde competitie duel voor KDO is weer een thuiswedstrijd, tegenstander is Zeeburgia. Streekduel tegen RODA'23 staat pas op 26 januari op het programma, in de Kwakel.

In zondag 3A start RKDES op eigen terrein tegen Voorschoten, vorig seizoen een taaie tegenstander voor de Kudelstaarters. Ook thuisduel voor FC Aalsmeer dat WVC ontvangt. In de tweede speelronde gaat RKDES op bezoek bij de Kennemers en FC Aalsmeer speelt in Nieuwveen de streekwedstrijd tegen Nicolaas Boys. De dorpsderby RKDES-FC Aalsmeer staat op 13 oktober op het programma.

Bekijk het volledige schema van 3A.
Volg VIA op: