OFC wil Van der Mije per direct inlijven


18-11-'19 12.00 | Roy van der Mije | Door: Klaas Leegwater


De kans is reëel dat Legmeervogels-trainer Roy van der Mije tussentijds overstapt naar OFC. De derde divisionist uit Oostzaan heeft concrete plannen de 44-jarige oefenmeester per direct over te nemen. Dit meldt vandaag De Telegraaf, editie Amsterdam.

OFC is in gesprek met Technisch Manager Hennie Snel van Legmeervogels, de Uithoornse eersteklasser zal Van der Mije echter niet zonder slag of stoot laten vertrekken. "We zijn juist heel tevreden over Roy en we hebben OFC aangegeven dat wij hem dan ook niet zomaar laten gaan. Als hij ons direct verlaat, dan weet OFC wel wat zij moeten doen", zegt Snel.

Vrij vertaald: Legmeervogels wil financieel gecompenseerd worden bij een tussentijds vertrek van Van der Mije (foto) die in Uithoorn een contract heeft tot eind dit seizoen. De oefenmeester is bezig met zijn eerste jaar bij Legmeervogels, eerder was hij werkzaam bij onder meer JOS/Watergraafsmeer (2jr) en EDO (4jr).

Zonder hoofdtrainer
OFC zit momenteel zonder hoofdtrainer. Eric Heerings zit vanwege privéomstandigheden thuis. "Er is behoefte aan een nieuwe trainer, op korte termijn ja”, meldt Louis Wijdenbosch namens OFC tegen De Telegraaf.

De club uit Oostzaan, drie jaar geleden gepromoveerd naar de derde divisie, staat na elf duels op de tweede positie van de ranglijst, vier punten achter koploper OSS'20. Legmeervogels bezet in 1A de zesde plek.

Van der Mije kreeg dit seizoen in Uithoorn een jeugdige en sterk gewijzigde selectie onder zijn hoede en presteert goed, de huidige positie in het linker rijtje na acht duels is boven verwachting.

De clubleiding in Uithoorn is logischerwijs tevreden over de prestatie van de Amsterdammer en wil graag met hem verder. Een goede financiële compensatie uit Oostzaan kan de weg vrij maken voor een vroegtijdig vertrek.

Bron: De Telegraaf

Tekst: Klaas Leegwater

Reageer

Deel dit artikel:
Volg VIA op:


Content Business Club FCA:


John Olsthoorn van Bluewave Recruitment
Lid van de Businessclub John Olsthoorn stelt zich voor.
Lees verder...
Laatste wedstrijdvideo:


Aalsmeer-OSV 4-4
Tegenstanders Legmeervogels
(Eerste klasse A)

 

  AFC'34
AGB
DSOV
F.Wormerveer
Hoofddorp
Kolping Boys
LSVV
De Meern
Papendorp
SDZ
FC Uitgeest
Zaanlandia
De Zouaven
Legmeervogels

Uitslagen/Standen

 


Volg VIA op: