Legmeervogels-FC Aalsmeer 2-2, 4-12-2022. Foto's: Jaap Maars en Ton van Eenennaam

Adil Lechkar in de mangel bij Jordy Nieuwendijk.   Foto: Jaap Maars.

Mark Ruessink van FCA eerder bij de bal dan tegenstander Jordy Nieuwendijk.   Foto: Jaap Maars.

Met een prachtig boogballetje brengt Luke Vahle FC Aalsmeer op 0-1....   Foto: Ton van Eenennaam

...en wordt gefeliciteerd door Giliano Eijken (rechts) en Calvin Valies.   Foto: Ton van Eenennaam

Ook Aalsmeer-doelman Nick van der Wiel is uiteraard blij met de openingstreffer.   Foto: Jaap Maars.

Stan Vincken van LMV stevig belaagd door Mark Ruessink.   Foto: Jaap Maars.

Axel Wendt gaat schot blokken van Stan Vincken.   Foto: Jaap Maars.

Mark Ruessink houdt tegenstander van de bal.   Foto: Jaap Maars.

Luke Vahle wederom succesvol, schuivertje langs doelman Anthony Acda betekent de 0-2.   Foto: Ton van Eenennaam

Adil Lechkar glipt langs verdediger van LMV.   Foto: Jaap Maars.

Verdediger Thomas Bakker van FCA komt te laat met zijn sliding op Nieuwendijk.
Begin van de tweede helft moest Bakker geblesseerd naar de kant.   Foto: Jaap Maars.

Aalsmeergoalie Nick van der Wiel is kansloos op de mooie uithaal van de niet zichtbare Camiel Schouten.
Op slag van rust 1-2 en de thuisclub terug in de wedstrijd.   Foto: Ton van Eenennaam

Giliano Eijken van FCA reageert alerter dan LMV-er.   Foto: Jaap Maars.

Legmeervogels komt kort na rust op 2-2 door een benutte strafschop van Erwin Smajic.   Foto: Jaap Maars.

Stefan de Bruin van FCA en Nieuwendijk alletwee op volle snelheid in gevecht om de bal.   Foto: Jaap Maars.

Aalsmeer-aanvaller Luke Vahle passeert tegenstander, de spits scoorde in de derby tweemaal.   Foto: Jaap Maars.

Mike Dam, de topscorer van vorig seizoen bij FC Aalsmeer, begon opnieuw op de bank.
Hier wordt hij binnen de lijnen gebracht door trainer Ted Verdonkschot (uiterst links).

Mike Dam in actie.   Foto: Jaap Maars.

Giliano Eijken ontwijkt sliding van Dylan Nieuwendijk.   Foto: Ton van Eenennaam

Stefan de Bruin stevig aangepakt door twee verdedigers van LMV.   Foto: Ton van Eenennaam

Thomas Bakker van FC Aalsmeer springt veel hoger dan de rest.   Foto: Ton van Eenennaam

Mike Dam legt aan voor een schot.   Foto: Ton van Eenennaam

Invaller bij FC Aalsmeer Jelle Lissenburg is de baas over de bal.   Foto: Ton van Eenennaam

Milan Spit (5) is zo vermoeid dat hij direct na fluitsignaal een plekje zoekt om bij te komen.   Foto: Ton van Eenennaam