Doneeractie FC Aalsmeer voor Brenda van der Meer


5-12-'19 11.00 | Doneeractie FCA | Door: Klaas Leegwater

Voetbalvereniging FC Aalsmeer heeft zich het lot aangetrokken van Brenda van der Meer. De 45-jarige Kudelstaartse lijdt aan Cervicale Dystonie, een neurologische aandoening die er voor zorgt dat haar hoofd constant naar links overhelt. Een behandeling bleek in Nederland niet effectief, Brenda en haar man Dave hebben hun hoop gevestigd op een speciale behandeling in Zuid Korea.

Inmiddels zijn de eerste behandelingen van Brenda in Zuid-Korea achter de rug en de resutlaten zijn hoopgevend. De behandelingen zijn echter ontzettend duur en daarvoor is een Crowdfunding actie opgezet. De Crowdfunding heeft al heel veel mooie donaties opgebracht, maar nog lang niet het benodigde bedrag om de ongeveer tweehonderd sessies te bekostigen. Het gaat om een bedrag van totaal 60.000 euro.

FC Aalsmeer wil hier een steen(tje) aan bijdragen. "We hoorden en lazen de verhalen over Brenda en besloten de handen ineen te slaan om het jonge gezin uit Kudelstaart te helpen deze ziekte te overwinnen. Want dat kunnen ze niet alleen", laat de club weten.

Vrijwillige bijdrage
Komend weekend en volgende week staat er in het clubhuis van FC Aalsmeer een collectebus waarin een vrijwillige bijdrage kan worden gedaan. Enkele sponsors hebben zich aangemeld die willen meehelpen om geld binnen te krijgen. Bijvoorbeeld brood- en banketbakkerij Hulleman en bakkerij Dick Jansen gaan de actie ondersteunen door bij elke verkochte oliebol een donatie te doen aan Brenda.

"Dit is een geweldige opsteker voor deze actie, we hopen dat er ongelooflijk veel oliebollen gekocht worden bij deze twee bedrijven. Door dit fantastische aanbod gaan we de actie ondersteunen tot het jaar 2020 en hopelijk is dit dan genoeg. We zullen tot de actie stopt elke week zover we kunnen via de media in Aalsmeer aangeven wat er is opgehaald en gedoneerd", zegt een woordvoerder van FC Aalsmeer.

Lees hier het verhaal van Brenda, hier kunt u tevens doneren.

Tekst: Klaas Leegwater

Reageer

Deel dit artikel:
Volg VIA op:


Content Business Club FCA:


Mike Sitaram van Sitar International BV
Lid van de Businessclub Göran van der Laarse van Mica IP stelt zich voor.
Lees verder...
Laatste wedstrijdvideo:


FCA-Purmersteijn 6-2Tegenstanders FC Aalsmeer
(Derde klasse A)

 

  Van Nispen
WVC
Zwanenburg
Alliance'22
Bloemendaal
RKDES
Sp.Leiden
Nicolaas Boys
Voorschoten'97
VSV 1912
Velserbroek
De Kennemers
Spaarnwoude
Aalsmeer

Uitslagen/Standen

 


Volg VIA op: