Ook Martin Campbell verlaat AalsmeerCentrumspits Van de Pol zegt komst naar roodgroenen af
FC Aalsmeer
Vertrek
14-6-2019,


Na Sergae Kogeldans heeft ook Martin Campbell zijn vertrek bij het onlangs gedegradeerde FC Aalsmeer bekendgemaakt. De aanvaller voetbalt volgend seizoen voor HSV Zuidvogels in Huizen. Dit meldde vanochtend het Amsterdamsche Voetbal. Campbell kwam vorig seizoen samen met Kogeldans over van tweedeklasser Buitenveldert.

Het ontslag een maand geleden van hoofdtrainer Cor van Garderen viel Campbell zwaar laat hij weten aan HAV. "Hij is toch degene geweest die mij een kans heeft gegeven op eerste klasse-niveau. De afgelopen weken waren zo chaotisch voor mij. Het was niet duidelijk welke kant de club op wilde." De 22-jarige Campbell scoorde dit seizoen voor FC Aalsmeer zeven keer.

Afgezegd
Donny van de Pol heeft zijn komst naar FC Aalsmeer afgezegd. De centrumaanvaller, op het tweede plan geraakt bij hoofdklasser Swift, kiest eveneens voor HSV Zuidvogels. "Ik had mijn woord gegeven aan trainer Van Garderen, maar die is nu weg", verklaart Van der Pol zijn handelswijze aan Amsterdamsche Voetbal.

De 22- jarige centrumspits was twee jaar geleden erg gewild bij verschillende clubs, de aanvaller scoorde in seizoen 2017/18 bij Buitenveldert 31 keer. Dit seizoen op een hoger niveau bij Swift kwam Van de Pol niet verder dan drie doelpunten.

Bart Logchies
Andere nieuweling van FC Aalsmeer Mike Dam heeft deze week aangegeven ondanks de degradatie naar de tweede klasse zich wel te melden eind zomer bij de roodgroenen. Morgen sluit de overschrijvingstermijn bij de amateurs. Tijdens de laatste twee dagen van de termijn wordt er vaak nog volop van club veranderd door amateurvoetballers.

FC Aalsmeer verwacht binnenkort na het het vertrek van Van Garderen een nieuwe trainer te presenteren. Gesprekken met kandidaten zijn in volle gang. Onder meer Bart Logchies is een van de trainers die zich heeft aangemeld bij de Aalsmeerders.

Verdediger Sergae Kogeldans speelt volgend seizoen bij sv Huizen.


Reageer

Sjaak de Jong, 14-6-2019
Volgens mij is dit het moment om te stoppen met het aantrekken van spelers van buitenaf, zij zijn in principe passanten en hebben geen enkele binding met FC Aalsmeer. Ga verder met eigen mensen/jeugd, dus een herkenbare afspiegeling van de Aalsmeerse samenleving.

Ten tweede; verander het beleid ten opzichte van de businessclub. Laat dit een wederzijdse meerwaarde zijn voor alle selectieteams, dus naast de zaterdagselectie ook voor de zondagselectie en de damesselectie.Jacco van der Laarse, 14-6-2019
Geachte heer De Jong, beste Sjaak,

Hierbij wil ik, mede namens Eef Niezing (voorzitter FC Aalsmeer), aangeven dat uw suggestie omtrent de meerwaarde van de businessclub FC Aalsmeer voor uitsluitend de zaterdagselectie onjuist is. De businessclub FC Aalsmeer (een stichting los van de vereniging FC Aalsmeer) heeft als doel extra financiële middelen voor de vereniging FC Aalsmeer te genereren. We dragen onze baten af aan de penningmeester van FC Aalsmeer en het Algemeen Bestuur van FC Aalsmeer bepaalt wat er met die financiële middelen gebeurt.

Zo zijn er de afgelopen periode dug-outs aangeschaft voor de nieuwe velden, is er een jeugdcoordinator aangesteld, is er een wervingscampagne voor nieuwe jeugdleden opgezet, is het internationaal toernooi in Aalborg (Denemarken) voor twee meidenteams, waaronder GenerationOne, mede ondersteunt en is er een bijdrage betaalt aan het project Favela Street Foundation.

Dit allemaal mede of volledig op basis van financiële ondersteuning vanuit de businessclub FC Aalsmeer via het bestuur van FC Aalsmeer. Directe ondersteuning voor welke selectie binnen FC Aalsmeer dan ook is niet van toepassing.

Ik ga ervan uit u hiermee duidelijk te hebben gemaakt waar de businessclub FC Aalsmeer wél voor staat. Mocht u hierover nog vragen hebben of een nadere mondelinge toelichting wensen kunt u mij altijd bellen of mailen; mijn gegevens staan op onze website ( www.businessclubfcaalsmeer.nl).

Met vriendelijke groeten,
Eef Niezing, voorzitter FC Aalsmeer
Jacco van der Laarse, secretaris Businessclub FC Aalsmeer.

 


 

Advertentie:
Voetballen bij FC Aalsmeer


 


 
Klaas Leegwater
14-6-2019
09.00 uur