Voetbal- sportquiz bij RKDES en LegmeervogelsQuiz
RKDES/LMV
19-2-2019

In navolging van andere clubs uit de regio organiseert ook RKDES sinds enkele jaren een voetbalquiz. Over ruim twee weken op zaterdag 9 maart zal het clubhuis in Kudelstaart weer volstromen met enthousiaste deelnemers.

De quiz zal uit verschillende ronden bestaan, waarin alle aspecten van het voetbalwereldje voorbij komen. Met de voetbalquiz zijn verschillende prijzen te winnen, zo laat de derdeklasser weten op clubsite. Op de avond zal er in koppels gestreden worden om de eerste prijs in deze competitie. Aanmelden voor de voetbalquiz van RKDES kan via deze link . Kosten per koppel is 5 euro.

Sportquiz Legmeervogels
Op dezelfde zaterdagavond ook een quiz in de kantine van Legmeervogels. De club uit Uithoorn trekt het breder. Geen voetbalquiz maar een sportquiz. Op initiatief en onder leiding van Betaald Voetbal Scheidsrechter Richard Liesveld (foto) zal er deze avond bepaald worden wie er beschikt over de grootste sportkennis.

Inschrijven kan individueel of als team en de teams mogen bestaan uit maximaal 10 personen. De kosten bedragen € 5,- per persoon. De Sportquiz begint om 19:30u en tijdens deze avond zal er gestreden worden om de felbegeerde wisseltrofee. Twee rondes van 8 vragen zullen er gespeeld worden, waarbij de focus zal liggen op allerlei onderwerpen binnen de verschillende sporten.

Alle soorten sportvragen kunnen aan bod komen tijdens deze spraakmakende avond. Over de Olympische Spelen tot het raden van een (on)bekende sport(st)er uit de wereld van de sport. Om zeker te zijn van deelname op deze avond, kun je je hiervoor aanmelden via emailadres LMVSportquiz@Gmail.com

Reageer 

 
Klaas Leegwater
19-2-2019
13.30 uur