Voetbalquiz bij FC AalsmeerVoetbal Quiz
FC Aalsmeer
15-1-2019

Het wordt zo langzamerhand een rage. Steeds meer clubs in de regio organiseren een voetbalquiz. Ook FC Aalsmeer heeft zich een aantal jaren aangesloten bij de verenigingen die deelnemers testen op hun voetbalkennis. Gezelligheid tijdens de avonden staat meestal voorop, het maakt de koppels niet minder serieus in hun streven als best ingevoerde voetballiefhebbers de winnaarsbokaal in ontvangst te nemen.

Vrijdagavond 1 februari zijn de deuren van het clubhuis van FC Aalsmeer geopend voor een voetbalquiz. De organisatie is er opnieuw in geslaagd Theo en Hein Leliveld te strikken als quizleiders. Vader en zoon (trainer 2e-klasser ROAC) Leliveld hebben inmiddels een reputatie opgebouwd in de regio wat betreft het op kunstige manier in elkaar draaien en presenteren van een voetbalquiz.

Ludiek
Verfrissend, onderhoudend en af en toe op ludieke wijze worden de deelnemers door het Leliveld-duo onderworpen aan allerlei voetbalvragen die of ver terug in de tijd gaan of van recente aard zijn. Niet alleen over wedstrijden of gebeurtenissen ver van huis, ook voetbalzaken die naast de deur hebben plaatsgevonden. Al met al een avond vol leuke en leerzame momenten.

Elke liefhebber en iedereen die denkt alles te weten over de voetballerij kan op vrijdag 1 februari zijn/haar kennis testen in het clubgebouw van FC Aalsmeer. Aanmelden per koppel kan op de avond zelf, maar liever via mail naar medeorganisator Joost Kooij. Kosten zijn 5 euro per koppel.

Reageer

 

 
Klaas Leegwater
15-1-2019
21.00 uur
Update: 29-1