Sponsoravond met Frans van Seumeren

Boeiend gesprek met eigenaar FC UtrechtAdvertorial
Sponsoravond
17-1-2019

Over drie weken op donderdag 7 februari zal er een bijzondere en interessante sponsoravond plaatsvinden in de Aalsmeerse The Beach. Op initiatief van de sponsorcommissies/businessclubs van svArgon, Legmeervogels en FC Aalsmeer is eigenaar van FC Utrecht Frans van Seumeren uitgenodigd voor een gastoptreden.

Van Seumeren zal in The Beach ondervraagd worden over onder meer de berging van de Koersk, de Russische kernonderzeeër die in 2000 zonk in de Barentszee na een explosie in het torpedoruim. Het leek onmogelijk om de onderzeeër met 118 overleden bemanningsleden aan boord te bergen.

Problemen overwinnen
De eerste paar dagen na de ramp wilden de Russische autoriteiten geen hulp accepteren van andere landen. De Russen konden het wrak niet vinden, zo heette de officiele lezing. Op de sponsoravond zal Van Seumeren, destijds eigenaar van bergingsbedrijf Mammoet, op boeiende wijze vertellen hoe zijn bedrijf de opdracht om de Koersk te bergen binnensleepte en over de technische hoogstandjes en problemen die overwonnen moesten worden om de klus te klaren.

Uiteindelijk lukte het de broers Jan en Frans van Seumeren de berging in 2001 tot een goed einde te brengen. Voor deze klus kregen de broers later tijdens een emotionele ceremonie een Russische onderscheiding uitgereikt .

Humoristisch
Een fascinerend verhaal dus dat Van Seumeren, gezien zijn diverse televisieoptredens, op pakkende wijze kan vertellen met ook hier en daar een humoristische opmerking. Tevens zal Van Seumeren u informeren over zijn huidige werk bij FC Utrecht.

Alle sponsors van FC Aalsmeer, Legmeervogels, svArgon en alle leden van de Businessclub worden uitgenodigd deze avond bij te wonen. Donderdagavond 7 februari in The Beach, Oosteinderweg 247 in Aalsmeer.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom, de organisatie zorgt voor de hapjes en drankjes en na het officiële deel kunt u volop netwerken met gelijkgestemde ondernemers uit de hele regio Amstelland.

Reageer

Advertentie:


 

 
Klaas Leegwater
17-1-2019
10.30 uur