Selectie KDO zamelt geld in voor KWF
KDO-Altior
Tweede klasse C
23-1-2019


Rondom de wedstrijd van aanstaande zondag tussen KDO-Altior gaat, als de weersomstandigheden meewerken, de selectie van de Kwakelaars geld inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden wordt er in het clubhuis aan de Vuurlijn een spraakmakende loterij georganiseerd.

Rondom de wedstrijd gaat de KDO-selectie er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk loten (€ 1,- per stuk) te verkopen. Na afloop van het duel (rond 16:15 uur) zullen de winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt. De prijswinnaars kunnen direct zijn of haar prijs ophalen.

Bedrijven en prijzen
Om onder aan de streep zoveel mogelijk geld over te houden voor het KWF heeft de spelersgroep een aantal bedrijven en/of particulieren benaderd voor sponsoring van een prijs. Hieronder vindt u het overzicht van bedrijven/prijzen die u op zondag 27 januari kunt gaan winnen:

*A&M Producties: een Snicker Workway sweater (hoody) maat L
*Loogman Aalsmeer: autowasbonnen
*Juwelier Sparnaay Uithoorn: een herenhorloge
*Kwekerij De Noordpoel: opgemaakte plantenbakken
*Miko Koffie Nederland: Miko Classico Crema koffiepakketten
*Poldersport: een bon om 2 uur te poldersporten voor 15 personen
*Sijbrandts & Van Olst: een zonnebril
*Peterra: een bon voor een pedicurebehandeling
*Kwekerij De Amstel B.V.: een aantal grote planten
*Marian's HomeHairStyling: een krultang, setje shampoo en creme
*Solidoe Kinderopvang: 3 gevulde rugzakjes
*Ger Semp: bossen rozen

U kunt als bedrijf en/of particulier nog steeds prijzen / geldbedragen doneren. Stuurt u hiervoor een e-mail naar sponsor@kdo.nl of doneer rechtstreeks hier.

Hoofdsponsor
Het allerbelangrijkste van deze loterij blijft echter dat u per lot een bijdrage levert aan KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

Een speciale dank vanuit KDO gaat uit naar onze hoofdsponsor Genefar B.V. Genefar, gevestigd in Uithoorn, heeft de Kwakelse voetbalselectie namelijk dit seizoen voorzien van nieuwe kleding. Naast de sponsornaam Genefar, hebben zij KWF Kankerbestrijding de mogelijkheid gegeven om de slogan ‘in actie voor KWF’ op de shirts te zetten.

KDO-Altior
Zondag wordt er natuurlijk ook gevoetbald. Tegenstander aan de vuurlijn Altior staat op de ranglijst een plaats hoger genoteerd met één punt meer. De Kwakelaars hebben echter een wedstrijd minder gespeeld. Heenduel in Langeraar werd door KDO met 5-2 gewonnen. Scheidsrechter is Aniel Jhamai uit Den Haag, aanvang 14.00 uur. Bron: KDO-Altior

Reageer


 

 
Klaas Leegwater
23-1-2019
12.30 uur