Sporting Leiden-Aalsmeer op 10 februariInhaalprogramma)
3e klasse zon (Q1)
17-12-2018

De voetbalduels die afgelopen zondag op het programma stonden maar door sneeuwval allen werden afgelast (algehele afgelasting West1 en West2) worden in februari ingehaald. De wedstrijden uit de derde klasse (groep Q1) staan nu genoteerd voor zondag 10 februari 2019, ondermeer Sporting Leiden-FC Aalsmeer. RKDES is deze speelronde vrij.

Door de verplaatsing van deze duels wordt de halve competitie in de derde klasse met een week verlengd. Aanvankelijk stond de laatste speelronde op 3 februari gepland, met RKDES-FC Aalsmeer als dorpsderby. In groep Q1 strijdt RKDES voor een plaats bij de eerste zes teams in de eindrangschikking die doorstromen naar de promotiepoule.


Momenteel staan de Kudelstaarters op de zesde positie. FC Aalsmeer, dat het nieuwe jaar begint op 20 januari met de thuiswedstrijd tegen koploper DIOS, bezet de elfde plek. De gisteren afgelaste wedstrijd in 1A tussen Legmeervogels en DSOV is verplaats naar zondag 24 februari. Dat geldt ook voor de duels in 2C, ondermeer TAC'90-KDO.

Aanstaand weekend is er eveneens een inhaalprogramma. In deze regio betreedt alleen tweedeklasser KDO het veld, de Kwakelaars krijgen ONA uit Gouda op bezoek. Het duel werd op 9 december afgelast. Veld aan de Vuurlijn was door de vele regenval onbespeelbaar.

Stand/Uitslagen derdeklasse groep Q1

Dit seizoen zijn in West2 de derde- en vierdeklasse samengevoegd. In vier poules van 15 teams wordt eerst een halve competitie gespeeld. Daarna een schifting waarbij de bovenste zes teams van elke poule in opnieuw een halve competitie (2x12 teams) gaan strijden voor promotie. De overige teams spelen voor handhaving. Volgend seizoen is er wel weer een vierde klasse. Meer info hier.


Reageer

Advertentie:
RESTAURANT CENTENNIAL


 

 
Klaas Leegwater
17-12-2018
11.00 uur