Business Club FC Aalsmeer organiseert:

'Meer voor Ondernemers' bij Fitness Aalsmeer
Nieuws
Business club
2-4-2019(Advertorial) Na de succesvolle avond bijna twee maanden geleden in The Beach organiseert FC Aalsmeer in samenwerking met de Business Club opnieuw een interessant event. Op donderdag 4 april zal er bij de gerenommeerde sportschool Fitness Aalsmeer "Meer voor Ondernemers" worden gehouden.

Diverse succesvolle Aalsmeerse ondernemers zullen u inspireren met hun verhaal naar succes. Anne Vijfhuizen (AA Sloopwerken), Seth van der Dussen (Fitness Aalsmeer) en Tom van Yperen (Stieva Metaal Groep) vertellen over hun levenswerk en idealen op het gebied van ondernemer zijn.

Vanaf 19.30 uur gaan de deuren van deze mooi locatie aan de Beethovenlaan open en bent u van harte welkom. Uiteraard zijn de consumpties in deze omgeving ook gezond en passend bij een sportschool.

Na afloop van de presentaties zal er volop gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Dan zijn er ook andere versnaperingen beschikbaar. Wij verwachten weer een zeer interessante avond voor iedereen en hopen u donderdag 4 april 2019 te ontmoeten bij Fitness Aalsmeer

Bron: Business Club FC Aalsmeer

                                                                 

Reageer

 
   

 
Businessclub
2-4-2019
12.00 uur


 

Als lid van de BUSINESSCLUB steunt u FC Aalsmeer en profiteert u van diverse voordelen binnen de club.
Meer info....