Foto: FC Aalsmeer
 
 

Bedrijventoernooi bij FC AalsmeerBedrijventoernooi
FC Aalsmeer
8-5-2018


In juni organiseert FC Aalsmeer voor het tweede achtereenvolgende jaar een voetbaltoernooi voor bedrijven in de regio. Op vrijdag 8-15-29 juni worden de wedstrijden gespeeld op het sportterrein aan de Beethovenlaan. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de teams ingedeeld in een aantal poules. Op de laatste wedstrijddag zal worden uitgemaakt welke ploeg zich eind van de avond mag laten huldigen als toernooiwinnaar.

Elk team bestaat uit zes spelers. Wedstrijden duren 20 minuten, er wordt gespeeld op een half veld. Buitenspel zal niet gelden, lekker 'balletjes afwachten' mag dus op het toernooi waar volgens de organisatie gezelligheid en de ongedwongen sfeer de boventoon zullen voeren.

Na de prijsuitreiking op vrijdagavond 29 juni in het mooie clubhuis van FC Aalsmeer nog volop gelegenheid om met muzikale omlijsting vrolijk na te babbelen over de geleverde prestaties.

Wil jij met je collega's ook graag de (bedrijfs)voetbalkwaliteiten laten zien schrijf je dan in voor het toernooi. Dat kan via email:
Club van 100 FC Aalsmeer: fcaalsmeerclubvan100@hotmail.com
of telefoon: 062417166

Bron: FC Aalsmeer

Reageer

Advertentie:


 

 
Klaas Leegwater
8-5-2018
18.00 uur

Tegenstanders 3A

  ASC
Altior
Bernardus
DIOS
FC Aalsmeer
Kickers'69
Nicolaas Boys
Van Nispen
RKDES
FC Rijnland
SJZ
Stompwijk'92
WVC
Warmunda

Stand/Uitslagen